Over Phidermica

Werner Marks,
directeur van Phidermica, vertelt...

Na een periode van productontwikkeling, mooie samenwerkingen, marktonderzoek en inmiddels honderden klantcontacten verder, ontvang ik jou graag als depositair op mijn mooie portal Phidermica-Professional. 

In onze samenwerking neem ik jouw wensen als uitgangspunt en stel ik kwaliteit boven kwantiteit. Samen kunnen we het verschil maken in de markt door op een natuurlijke en eerlijke manier de huid te behandelen. Zo kunnen we de markt van huidverzorging -en behandeling, transparanter, eerlijker en beter maken.

Ik ben gespecialiseerd in de ontwikkeling van cosmeceuticals voor dermale toepassing. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van complexe casuïstieken bij professionals. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik ook jouw probleemcasuïstieken naar tevredenheid kan ondersteunen. De ondersteuning die ik bied is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Zo blijft Phidermica zich ontwikkelen en kan zij klantgericht blijven denken en handelen.

Huidprofessionals vragen Phidermica regelmatig om hen te ondersteunen in gecombineerde problematieken of in casuïstieken waar noodzakelijke interventies gecontraïndiceerd zijn. Of waar de klant bijvoorbeeld in een vicieuze cirkel is geraakt van infecties-jeuk-krabben-huidverzwakking. Maar ook voor productinhoudelijke vragen en specifieke toepassingen van Phitex® die net een stapje verder gaan wordt Phidermica geconsulteerd.

Heb je ook behoefte aan nét dat zetje in de rug, een aanvullend advies of ondersteuning bij een complexe casus? Neem dan gerust contact op met me.

 

Dit betekent Phidermica voor huidprofessionals

Korte lijnen

Deskundige ondersteuning zonder doorverwijzing. Snel antwoord en ondersteuning bij vragen door 1 vast contactpersoon, totdat jij helemaal tevreden bent.

Vriendelijke
garantieafhandeling

Een snelle en makkelijke garantieafhandeling.
Met 1 belletje geregeld, zonder gedoe.

Makkelijk inkopen

Makkelijk, snel en veilig inkopen met IDeal in twee clicks. Altijd binnen 24 uur gratis verzonden. Geen minimumafname of contracten.

Speciale voordelen

Kosteloos kennis maken met nieuwe items binnen de PHITEX-lijn. Dus eerst ervaren voordat je koopt. Wel zo logisch.

Up to date content

Up-to-date promotiemateriaal én actuele content voor jouw social media en website.

Brede ondersteuning

Een brede ondersteuning en begeleiding bij gecombineerde problematiek of bij casuïstieken waar gebruikelijke interventies gecontraïndiceerd zijn. Ook kun je op ons rekenen als je productinhoudelijke vragen hebt of specifieke toepassingen wilt van Phitex die net een stapje verder gaan.

Dit vinden huidprofessionals van Phidermica

Leonie Smits
Leonie SmitsSalon Leonie, Eindhoven
Lees verder
" Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Phidermica. De begeleiding is super. Zelfs als je in het weekend een mail met een vraag stuurt (was niet mijn bedoeling om dan ook een antwoord te krijgen ) werd ik dezelfde dag nog te woord gestaan. Een uitgebreide informatie met een oplossing. Super! 👍 "
Lotte de Bruyn
Lotte de BruynWaardse Schoonheid
Lees verder
" Ik kan geen betere leverancier vinden dan Phidermica. Werner staat altijd voor je klaar, heb je vragen, of kom je er niet uit? Hij helpt je gelijk, snel antwoord en denkt echt met je mee, wat ik heel erg fijn vind! Als salon is dit namelijk erg belangrijk dat je achter de schermen ook goed te woord word gestaan en dat ze je echt willen helpen . Over de producten van Phitex ben ik ook erg over te spreken. Het is een fijn product waarmee ik mensen met huidaandoeningen écht kan helpen. Soms kom je er niet helemaal uit met gewone gezichtsproducten en dan is Phitex het ideale hulpmiddel om een stap verder te gaan zonder dat het de huid aantast. Het is zo vriendelijk voor de huid dat het top is bij jongeren. En vooral hoe makkelijk het toegepast kan worden maakt het perfect voor jongeren."
Diane Hertogs
Diane HertogsSkincare by Diane, Den Haag
Lees verder
"Ik had contact opgenomen met Phidermica voor een ingewikkelde casus: jonge vrouw, 29 jaar, acné, hypopigmentatie door verkeerde peeling jaren geleden, en krabneigingen." Werner Marks de founder van Phitex heeft alle tijd voor me genomen en ik was blij verrast! Enorm goede feedback gekregen en ook nog verder aanvullend advies voor deze dame. Haar acné nam aanvankelijk iets toe, waardoor zij angstig werd om door te gaan met het gebruik van Phitex, maar wederom door het advies van Werner durfde zij wel door te zetten. Na ongeveer 5 weken verergerde haar acne ook niet meer tijdens de menstruatie. Na 8 weken vertelde zij mij dat zij het zich niet kon herinneren dat haar huid zo mooi is geweest! Echt een prachtig moment om te zien dat haar zelfvertrouwen zo veel beter is geworden door haar huidherstel! Wij zijn fan van Phidermica!
Helen Koelewijn
Helen KoelewijnPure Pavo, Bunschoten
Lees verder
"Ik verkoop Phitex in mijn praktijk en heb al veel klanten blij gemaakt met dit mooie allround product! Als ik vragen heb hoef ik maar te mailen en krijg direct antwoord. Super service en een super product! Echt heel blij mee."
Shirley Holterman
Shirley HoltermanSalon Dubois, Zeist en Raalte
Lees verder
"Ik gebruik Phitex nu een jaar in de salon en de resultaten zijn verbluffend! Laatst had ik nog een vrouwelijke klant die al 17 jaar van huisarts naar dermatoloog liep zonder enig resultaat. De dame in kwestie heeft voor haar eczeem op de handen de Phitex-spray gebruikt in katoenen handschoenen en is er nu zo goed als van af."
Karmelita Gischler
Karmelita GischlerElita Cosmetic Skincare, Diemen
Lees verder
"Phitex is ontwikkeld om de huid te herstellen bij acne, maar Phitex is zo veel meer dan dat. Wat ik heel bijzonder vind, is dat het nu eens niet een product is dat door een cosmeticahuis is ontwikkeld, maar door iemand die met een heel andere instelling dit product heeft gemaakt. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor de acne huid en gaandeweg was daar de ontdekking dat het ook voor andere huidproblemen kan werken, logisch want het verhoogt de weerstand van de huid.
Marloes de Boer
Marloes de BoerSchoonheidssalon & zo, Coevorden
Lees verder
"Als saloneigenaresse ben ik zeer tevreden over Phitex, want je kunt een enorme brede doelgroep bereiken; het werkt zo probleemoplossend. Werner van Phidermica is een kei in het ondersteunen van probleemoplossingen. Hij is bereid om de enorme kennis en kunde die hij bezit te delen en in te zetten om samen de oplossing te vinden voor de klant. We hebben echt zo ontzettend veel klanten al blij kunnen maken. Een huidprobleem is namelijk, naast dat deze ontsierend is, ook vaak van grote psychische aard. Phitex biedt daarom een tweevoudige oplossing en het is ook nog supereenvoudig in gebruik. We zijn in een nieuw tijdperk beland; Corona heeft gezorgd voor de mondkapjesplicht en wat blijkt? Ook hier biedt Phitex de oplossing voor huiduitslag en ontstekingen. Ik heb mijn salon middels Phitex en Werner naar een hoger level kunnen boosten. Dat wil jij toch ook!! "
Veronica
VeronicaDe huidboetiek, Dordrecht
Lees verder
" De communicatie met Werner van Phidermica verloopt altijd heel goed. Werner geeft altijd snel antwoord op mijn vragen en legt alles duidelijk uit. De ondersteuning en hulp die ik van Phidermica krijg, waardeer ik enorm. En Phitex is een mooie aanvulling in mijn salon. Phitex is vrijwel altijd inzetbaar ter ondersteuning bij huidproblemen. "
Angelique Tigchelaar
Angelique TigchelaarSchoonheidssalon Liev, Westzaan
Lees verder
"Als allround schoonheidsspecialiste kom je weleens een product tegen dat meteen je aandacht heeft. De Phitex® ClearUp is zo`n product. Na een aantal testen bij diverse cliënten was ik aangenaam verrast. Diverse cliënten zijn dan ook zeer blij met het resultaat dat Phitex® geeft. Tevens heb ik de begeleiding door Werner van Phidermica als zeer professioneel en accuraat ervaren tijdens een casus waarbij extra aandacht nodig was. Kortom Phitex® ClearUp is een aanrader voor de huidprofessional vanwege de begeleiding en is ook een aanrader voor de cliënt die de salon bezoekt. "
Karmelita Gischler
Karmelita GischlerElita Cosmetic Skincare, Diemen
Lees verder
" Phitex is in te zetten voor veel verschillende huidaandoeningen. Iedere keer wanneer ik denk dat Phitex mogelijk geschikt is neem ik eerst contact op met Werner (de ontwikkelaar van Phitex) en ik krijg bijna altijd direct of binnen zeer korte tijd een reactie. Dat vind ik heel prettig. Zo kan ik niet alleen snel met de klant schakelen maar ook meteen een geheel gepersonaliseerde dosering geven die Werner mij heeft geadviseerd. De lijnen zijn heel kort en dat is veel waard "
Leonie Smits
Leonie SmitsSalon Leonie, Eindhoven
Lees verder
“ Even geleden een training gehad van Phidermica. Het was een hele leerzame training. Ook daarna is de begeleiding super goed. 👍 Vragen worden altijd snel en vakkundig beantwoord. Het meedenken en naar een oplossing zoeken, ervaar ik als heel prettig. 👌 “
Erica de Vries
Erica de VriesBody & Face Place, Leiderdorp
Lees verder
“Ik ben erg goed geholpen door Werner van Phidermica. Een klant van mij had moeilijk te behandelen acné en Werner heeft er alles aan gedaan om haar te helpen. Ik krijg altijd snel reactie van Phidermica op mijn vragen. Mijn klant was één van de weinigen bij wie Phitex onvoldoende hielp, maar Phidermica heeft heel makkelijk en snel de producten vergoed onder de garantie. Ik ben dus zeer tevreden over de begeleiding van Phidermica.“
Previous
Next